Midnight Midnight LAN 51 Najt
 
  • Plats: Fredrika Bremergymnasiet
  • Öppnade: 2000-07-14 12:00
  • Stängde: 2000-07-19 12:00
  • Antal besökare: 48

Förberedelserna inför LAN 51 började med att en trasig switch inte han bli utbytt, eftersom D-Link hade inte några switchar på lager, utan tvingades beställa en ny från London. En annan switch som vi skulle få låna hade blivit stulen, vilket gjorde att vi fick två switchar för lite vilket motsvarar 40 platser, som vi tvingades ersättas med hubbar, vilka vi inte var så förtjusta i.

Trots problemen med switcharna och att vi var tvugna att släpa dit all utrustning med SL-buss var LAN 51 ett av de mest problemfria LAN:en hittills. De flestas datorer fungerade utan problem och nätverket fungerade även det utan problem. Internet fungerade bra och vi körde på 2Mbit:en under hela LAN:et.

I princip alla som kom på LAN:et antingen var eller blev medlemmar. Det här gjorde att LAN 51 är vårt hittills största medlems LAN, och att vi nu mera har ca 80 medlemmar.

För första gången någonsin så regerade inte Half-Life Counter-Strike på LAN:et, utan det konkurrerade kraftigt med Diablo II, som släpptes strax innan LAN:ets började. Turneringar var det lite ont om tyvärr, eller rättare sagt inte alls (fy Midnight!), men ska det bli fler nästa gång!

Över till maten... Pizzabeställningen fungerade så bra att pizzerian säkert jublade. Som vanligt kan man inte ha för många Delicatobollar, för de tog slut alldeles för fort!