Najt EasterEye 2004
Meny
Information
Bokning
Karta
Schema
Ta med
Sponsorer
Information om bokning
Den här gången måste alla förhandsbetala för att komma in på lanet.
Detta gör vi av flera anledningar. Först och främst så kan vi slopa marginalerna och lättare anpassa antalet platser vilket gör att vi kan erbjuda er billigare LAN med hetare priser.

Bokningen går till på följande sätt:
Du fyller i formuläret nedan. Du måste ange ditt alias, förnamn, efternamn, födelsedatum och e-mailadress. När du har fyllt i formuläret och skickat in din anmälan kommer du att få ett e-mail med ett bokningsnummer, och du kommer att kunna se ditt alias i listan nedan som preliminärbokad.
För att din bokning skall vara giltig måste du betala, och det kan du göra via postgiro.

Vid postgirbetalning skall du fylla i bokningsnumret på OCR/meddelanderaden och betala in till postgiro 117 79 52-7. När vi har fått din betalning kommer du att få hem ett e-mail som bekräftar att du har betalat och du kommer att listas under bokade och betalda.

Vi måste ha mottagit din betalning senast 14 dagar innan lanet öppnar och glöm inte att ta med ditt bokningsnummer när du kommer till lanet.

Det är viktigt att du fyller i dina uppgifter rätt, specielt om du är medlem och skall få det rabbaterade priset.
Om du inte har loggat in på huvudsidan och uppdaterat dina uppgifter på länge kan det vara bra att göra det, eftersom bokningsfunktionen kontrollerar dina uppgifter mot medlemslistan beroende på vilket pris du ska betala.

Har du inte fått några inloggningsuppgifter eller tappat bort dem till huvudsidan kan du kontakta Najts styrelse på adressen <members at najt punkt nu> och uppge namn, adress, telefonnr, nick och födelsedatum, så hjälper vi dig.
 
Preliminärbokade ()
Just nu finns det ingen som är preliminärbokad!
 
Bokade och betalda ()
Just nu finns det inga som har betalat!
 
 
Najt
IRC
Server: irc.najt.nu
Port: 6667
Kanal: #najt
URL: irc://irc.najt.nu/najt
Sponsorer
Martin Olsson
Telenor Link
Martin Olsson